ÎMPREUNĂ | ce înseamnă, cu adevărat.

0
755
Asculta articolul.
Getting your Trinity Audio player ready...
De ceva zile mă tot gândesc ce să postez. Pe bune.
Nu pentru că mi-ar lipsi inspiraţia, ci pentru că, pe de-o parte e atât de multă prostie şi hatereala-n lumea asta, că îţi vine să-ţi ocupi timpul cu lucruri mult mai de calibru, decât să-l pierzi în discuţii deşarte, interminabile şi care clar nu ajută pe nimeni.
Fie şi pentru simplul motiv că prea puţini au urechi să audă şi şi mai puţini îşi folosesc ceea ce ar trebui să umple spaţiul dintre urechi, pentru a înţelege ce-a auzit urechea.
Iar, pe de altă parte, parcă nu te-ai încumeta să poluezi inutil, cu parerologia ta, un Univers care şi aşa dă pe-afară de poluări de tot felu’.
Zilele astea m-am gândit mult la câteva subiecte de calibru, pe care tare mi-e c-o să le împărtăşesc cu tine, când m-o prinde chefu’ de scris şi de feisbucit (scuze pentru “feis”).
Azi aş vrea să ne-nţelegem superb de bine pe un subiect:
Î M P R E U N Ă.
Exact, Împreună.
Peste toţi auzi că “Unirea face puterea” (ProTV), că “United we stand, divided we fall” (Pink Floyd) că, dacă nu suntem uniţi, ne calcă Statu’, plandemia şi alte chestiuni care ţin de “Teoria Conspiraţiei”, de mult confirmată.
Mă uit de vreo 2 ani în jur şi, pe lângă faptul că-mi vine să-mi smulg păru’ din cap de câtă prostie văd în jur, pe atât de mult nu înţelegeam cum adică “să fim uniţi” în toată hatereala asta zombificanta, atât de tenace susţinută şi alimentată din umbră.
Şi, ce să vezi, acum vreo câteva zile m-a străfulgerat epifania:
“A fi uniţi” nu înseamnă să ne-nghesuim unu-n altu’ în vremuri plandemice, să vehiculăm aceleaşi idei sau să cântăm osanale Statului şi iubiţilor conducători, în cor.
Nu!
A fi uniţi înseamnă … SĂ PĂSTRĂM LEGĂTURA SUFLETEASCĂ unul cu celălalt!!!
… INDIFERENT de părerea proprie “despre orice” sau de situaţia de viaţă în care ne aflăm, de doctoratul sau docentiatul în Parerologie pe care îl avem sau îl au alţii, să ne respectăm ca şi Fiinţe Umane, să ne manifestăm din plin paranormalul bun simţ şi… să îi respectăm celuilalt dreptul la a avea o părere, pe care o putem oricând combate cu argumente, manierat şi cu bun simţ.
Da, ştiu, asta ţine de Bună Creştere şi “de cei 7 ani de acasă”.
(Va urma o postare şi cu temele în cauză.)
Revenind, CE TE COSTĂ să îţi aminteşti cât mai des că, cel cu care discuţi îţi este prieten, frate, văr, vecin, iubit/a sau mai ştiu eu ce?
E o fiinţă umană! Ca și tine.
Iubeşte-o!
Şi ea are bătăliile ei interioare pe care şi le cară după ea pe acolo pe unde merge, şi ea are părţi luminoase şi încântătoare şi unele mai puţin luminoase dar, mai presus de orice, şi ea are UN SUFLET, la fel de frumos ca şi al tău şi al celor din jurul tău.
Respectă-l şi iubeşte-l!
Acel suflet te vede şi te aude.
Aşa cum o face şi al tău, chiar acum!
Asculta si podcasturile din VITAMINA C.

 

Află mai multe pe pagina noastră de Facebook, urmarește-ne pe Instagram, Twitter și YouTube, înscrie-te la newsletter sau hai în taberele noastre ayurvedice de detox şi de gătit. Poți folosi și chatul din dreapta paginii.

Dacă acest articol ţi-a fost util, poţi să îl trimiţi unui prieten. Fă-i şi lui viața mai frumoasă.

Lasa-mi un coment mai jos cu experiența ta. Mulțumesc!

Toate articolele de pe blog reprezinta pareri personale ale autorilor si nu implica o pozitie oficiala a Holistica.ro.
Fiecare dintre articolele de pe site-ul Holistica.ro au eclusiv un rol de informare si nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca afectiuni. In cazul existentei unor problem de sanatate va rugam sa va adresati medicului specialist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

7 + = 17