fbpx

Experimentezi direct efectele minunate ale unei cure de detoxifiere, eficienta si coerenta si dobandesti o viziune integrativa asupra detoxifierii, dupa principii ayurvedice, practici tehnici de detoxifiere corporala si psiho-mentala.

–        participi la minim 6h seminar/zi. Inveti tipologiile umane, iti identifici propria tipologie si cum sa adecvezi orice cura, remediu, hrana etc in PERFECT acord cu tine, principiile detoxului ayurvedic, formele de toxine, informatii despre peste 20 de plante de leac, dobandesti informatii despre uleiuri si cum le poti folosi in detox, inveti tehnici CONCRETE de detox pe care le poti aplica apoi cu usurinta in activitatea ta cotidiana, inveti tehnica ayurvedica de degustare a plantelor de leac, obtii si experimentezi informatii si tehnici CONCRETE de detox emotional si mental.

–        inveti si practici zilnic peste 10 asane (posturi corporale) din Hatha Yoga, tehnici de respiratie (Pranayama), meditatii si vizualizari ghidate.

–        administrezi de cateva ori pe zi amestecuri ayurvedice de detox din pulberi de plante de leac, perfect adecvate propriei tipologii si afli informatii practice despre toate plantele de leac din fiecare amestec.

–        administrezi, de mai multe ori pe zi, seve si sucuri de detox, proaspat presate la rece.

–        savurezi  un meniu vegan si raw-vegan delicious, satios si indestulator, fara proteina animala, gatit de un bucatar specializat in bucataria vegetariana, vegana si raw, dupa retete ayurvedice de detox. Felurile de mancare de la o masa sunt gandite astfel incat sa echilibreze toate cele 3 tipologii ayurvedice umane (dosha), sa contina toate gusturile (rasa) etc. Painea, de exemplu, este facuta in tabara in fiecare dimineata, din ingrediente exclusiv organice si contine doar apa, faina integrala de grau, ulei si sare.

–        cazarea se face intr-o vila izolata, cu camere minunate, dotate cu baie proprie si balcon. Apa de izvor este captata direct la robinet.

–        beneficiezi zilnic de efectele profund relaxante, revigorante si reinitializatoare ale unor plimbari minunate, in natura, prin decorul absolut senzational oferit de Cheile din apropierea vilei (la max. 10 min departare)

–        cunosti oameni minunati, cu suflet de aur …

 

IMPORTANT!

  1. Atat programul taberei, cat si informatiile si practica sunt structurate de o asemenea maniera incat se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si nu necesita cunostinte prealabile.
  2. Metodele de detox ayurvedic folosite, sunt in PERFECTA armonie cu organismul si NU PROVOACA socuri sau efecte secundare nedorite.

Vizioneaza cateva marturii din tabara aici sau poze aici.

Inscrie-te aici,

[vc_wp_posts number=”5″]
G-1HKZCBKRQN