fbpx

Ascultă la Radio Brașov

Miercurea: 19:00-21:00

Trimite-mi un E-mail:

vitaminac@holistica.ro

Ionuț COSTIN

Vitamina c

Tragi cu tunu'

Și nu găsești așa un podcast

Dintr-o zare-n altă zare, subiecte de calibru, cărora să le dai crezare. Pentru propria transformare. Vitamina Costin sau, pe scurt, "Vitamina C" adică, vitamine pentru conștiință, ca să creștem în ființă, cu "C" de la Costin.

Invitat

TITRAT

Stoarcem din națiune, cei mai buni, cu nume.

Subiect

CU MIEZ

Cu cât scrie mai adânc, Coane Fănică, cu atât mai bine.

Autentic

VERIFICAT

De ce să ne-aplecăm urechea la bărfa din tărg?!?

Ți-e poftă de-o informație bună?

De ce “Vitamina C”? Răspunsul e simplu. “Vitamină” pentru că fix asta vreau să îţi fie fiecare bucăţică din conţinutul acestui blog şi podcast – un nutrient pentru conştiinţa ta. Hai să-i spunem simplu, generic, “vitamină”. Aşa o să-nţeleagă toată lumea. Iar “C” vine chiar de la numele meu de familie – Costin. Şi da, este adevărat, vitamina C este esenţială pentru buna stare de sănătate a fiintei tale şi aici mă refer chiar la ea, la vitamina C. Cred că, totul a apărut ca şi o sinergie. După 16 ani de radio şi cel puţin tot atâţia de lector de Ayurveda, e greu să stai tăcut, “în banca ta”. În tot oceanul ăsta de stres, indiferenţă, superficialitate şi “dat cu părerea”, în care înotăm zi de zi, o insulă în care să-ţi reîncarci bateriile, un loc în care să creşti şi să te “revitaminizezi la conştiinţa” e mai mult decât binevenit. Devine chiar o necesitate. “Vitamina C” este o simbioză minunată între o emisiune radio, un blog şi un podcast, pentru că pur şi simplu uneori ai timp să citeşti iar alte ori ai timp să asculţi. Sfatul meu este sa ne dai “follow” pe peste tot.

Să ne fie cu folos! Creştem împreună!

Vizionează oricare dintre episoadele podcastului “O nouă și miraculoasă Vitamina C, de care cu toții avem nevoie”, pe YouTube sau Spotify. Conținutul celor 2 canale diferă. Dacă aș fi în locul tău, m-aș abona la amandouă. Zău.

Apropo, să vezi ce se petrece dacă apeși pe butonul “subscribe”! Uluitor!

VITAMINA C | podcast - savurează pe YouTUBE

VITAMINA C | podcast - ascultă pe SPOTIFY

VITAMINA C | podcast - ascultă pe APPLE PODCASTS

VITAMINA C | podcast - seria de articole | YouTUBE

VITAMINA C | podcast - seria de articole | APPLE PODCASTS

VITAMINA C | prospătură pe blog

Scrisoarea lui Alexandru Vlahuţă către fiica sa, Margareta.

0
Am citit această scrisoare în deschiderea emisiunii Vitamina C cu Ionuț COSTIN #15, în care am vorbit despre "Fericirea - alegerea firească din fiecare clipă" și, pentru că oamenilor le-a plăcut și au întrebat "unde o pot găsi", am ales să o ofer aici,...

Ținem legătura

Instagram

Ionuț în Media

Ionuț COSTIN

Radio personality | Public speaker | Trainer | Chef raw & vegan | Antreprenor | Lector Ayurveda

Are o experiență de peste 16 ani în mass media (manager și prezentator, radio/TV | ProFM, ProTV, BBC Londra etc), și un Master in comunicare și PR.
Acum, realizează, în fiecare miercuri, emisiunea "O nouă și miraculoasă VITAMINA C, de care cu toții avem nevoie", la Radio Brașov.
A lansat, în 2016, restaurantul raw/vegan "rawdia" Brașov și, din 2023, este asociat la restaurantul vegan/vegetarian "Vegasmo", din Brașov.
Ionuț este și tehnician nutritionist, chef raw, vegan și vegetarian, trainer (atestate ANC), antreprenor, public speaker, autor, traducător, lector Ayurveda, podcaster și blogger.
A fost selectionat la “Chefi la cutite”, Antena1, sezonul 5.

Te-ai întâlnit cu Ionuț COSTIN și la

G-1HKZCBKRQN