fbpx
Acasă Tabere

Tabere

TABERELE AYURVEDICE HOLISTICA

Taberele ayurvedice, holistice, organizate de Holistica® îşi doresc să fie mult mai mult decât nişte simple tabere unde participi, experimentezi câteva chestiuni iar apoi pleci acasă. Ne dorim să fie adevărate „evenimente schimbătoare de viaţă”.

DSC_0616Din 2014, am organizat peste 40 de tabere, fiind tot atâtea şanse de a ne transforma, de a cunoaşte şi trăi clipe memorabile alături de oameni absolut senzaţionali!

Ca şi în orice domeniu, prima tabără a fost cea mai grea. Pătrundeam într-un domeniu oarecum nou, cu multe speranţe şi dorinţe înalte. Am urmărit să le îndeplinim cât mai repede, cu fiecare tabără dusă cu bine la sfârșit. Importante însă, au fost, întotdeauna, rezultatele! Transformările produse în vieţile oamenilor, telefoanele şi mulţumirile pe care le-am primit ulterior, de-a lungul timpului, au fost câteva dintre elementele care ne-au făcut să mergem înainte şi să structurăm un sistem de tabere coerent şi eficient.

Aşa a apărut “Detoxitabăra holistică”, un retreat de detox ayurvedic, inedit şi revoluţionar pentru România.

Retreat de detox ayurvedic avansat | 8 zile
DSC_0648 

  • durează 8 zile
  • concepută după o secvenţă terapeutică de tip Panchakarma
  • este axată în principal pe practică şi aprofundare
  • realizăm împreună, la unison, Shankprakshalana – procedeu practic, ayurvedic, de curățare a întregului tract digestiv
  • are un nivel profund, puternic, amplu şi complex de efecte detoxifiante

Iubire în Bucate | tabără de nutriție si gătit | 3 zile

Mezina familiei taberelor este tabăra de nutriție și gătit, pe care am denumit-o „Iubire în bucate”. Şi ea este o tabără pe care o desfăşurăm în sistem retreat şi se bazează pe conceptele ayurvedice despre hrănire. Aici înveţi „să mănânci şi să faci de mâncare”, cum ne place nouă să spunem adică, înveţi cum să mănânci corect, cum să îţi adaptezi perfect hrana la propria constituţie şi înveţi să şi găteşti.

DSC_0593Este adevărat că poţi citi în cărţi sau pe internet tot felul de informaţii despre detox, gătit sau Ayurveda. Totuşi, ceea ce individualizează taberele noastre sunt cel puţin două linii majore:

  • autenticitatea informaţiilor – învăţătura ayurvedica a trecut cu bine un test extrem de dur, cel al timpului, Peste 5.000 de ani stau mărturie şi sunt un record greu de egalat.
  • sistem coerent şi eficient – felul în care se întrepătrund informaţiile din diferitele domenii ale Ayurvedei cu alte ştiinţe spirituale, cu fizica cuantică şi noi descoperiri ale ştiinţei, combinate cu rezultatele obţinute (atât de Ayurveda în general cât şi de către noi în tabere), toate adunate în sistemul de tabere pe care l-am pus la punct printr-o continuă reajustare tabără după tabără…

DSC_0585În prezent lucrăm la alte noi proiecte, aşa că surprizele vor continua. Înscrie-te la newsletter, hai pe facebook sau pur şi simplu trimite-ne un mail la tabere@holistica.ro, ca să te asiguri că afli noutăţile primul.

Te îmbrăţişăm cu drag şi… ne vedem în tabere sau la conferinţe.

URMARESTE AICI RELATARI SI CLIPURI DIN TABERE

Detoxitaberele Holistice  nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca afectiuni. In cazul existentei unor problem de sanatate va rugam sa va adresati medicului specialist.
G-1HKZCBKRQN