fbpx
Acasă Despre

Despre

Holistica a aparut din pasiunea noastra pentru Natura, pentru viata sanatoasa si pentru descoperirea propriei fiinte.

Am dorit sa putem impartasi din experientele si intelegerile noastre si sa invatam la randul nostru alaturi de cei ce au preocupari similare. Cautam sa abordam domeniul vietii sanatoase intr-un mod coerent si, cel mai important, autentic si direct,  urmarind ca aceasta sa se reflecte atat in informatiile din site cat si in workshopurile si taberele noastre.

Dupa organizarea primelor retreat-uri de detoxifiere, entuziasmul si aprecierile celor care au participat ne-au determinat sa dezvoltam un sistem coerent si eficient. Asa a aparut “Detoxitabara holistica”, retreat de detox ayurvedic, cu cele doua variante ale sale – tabara intensiva (3 zile) si cea de aprofundare (8 zile).

Apoi am creat site-ul, am inceput colaborarea cu medici, farmacisti, biochimisti, nutritionisti si alti specialist din din diferite domenii. Ne dorim sa evaluam, sa verificam, sa descoperim, sa punem in aplicare, sa cercetam metodele naturale, sanatose si eficiente. Tot ceea ce ne poate ajuta sa traim in mod real si autentic o viata implinita.

G-1HKZCBKRQN