Recomandat de:
Vino în tabăra de nutriție ayurvedică și gătit:
-
Identifici, descoperi și înțelegi PROPRIA tipologie ayurvedică.
-
Inveți, de la specialiști în domeniu, CUM să te hrănești în PERFECT acord cu tine.
-
Descoperi categoriile de alimente și ce tendințe generează în ființa ta.
-
Descoperi cele 5 criterii prin care îti dai seama dacă un aliment te hrănește sau nu.
-
Înveți chei ayurvedice fundamentale pentru o digestie optimă.
-
Întelegi mai bine modurile în care ființa ta reacționează în diferite situații de viață.
-
Te elibereazi eficient de balastul fizic, mental și emoțional.
-
Îți regăsești energia debordantă și entuziasmul natural.
-
Înțelegi mai profund nevoile și abilitățile unice ale organismului tău.
-
Te regenereazi și te bucuri de contactul cu Natura, alături de alți oameni minunați.
LOCAȚIE
Jud. Brasov
DATĂ
1 – 3 octombrie 2021
Au mai ramas
Ziua(e)
:
Oră(e)
:
Minute(e)
:
Secunde(e)
Înţelege procesul complex al hrănirii perfect adaptate
În “Iubire în bucate” – tabăra de nutriție ayurvedică și gătit, înţelegem procesul complex al hrănirii, cum îl adaptăm propriei noastre structuri, la condițiile de mediu, anotimp, vârstă etc si punem in practica, aplicăm direct, concret, tot ceea ce învățăm, pentru a obține un efect revitalizant și hrănitor cât mai profund.
Înţelegem care sunt tipologiile ayurvedice umane (Dosha), ne identificăm propria tipologie, învățăm să alcătuim un meniu care să fie perfect compatibil cu structura noastră, învâțăm să adaptăm un meniu pentru întreaga familie, cum să dobândim și să menținem o digestive excelentă, cum apar si cum pot fi eliminate toxinele, cum să mănânci correct etc.
Realizăm degustări de plante/amestecuri ayurvedice de pulberi de plante de leac ce vor accelera procesele de revitalizare si reenergizare ale fiintei, savurăm un delicios meniu raw si vegan ayurvedic pe care il gatim fiecare in raport cu tipologia proprie, facem vizualizări ghidate şi meditaţii.
În plus, cunoşti oameni minunaţi care simt şi gândesc la fel ca și tine şi petrecem împreună clipe minunate, de neuitat.
Editii
Participanti
Ani tabere
Învătăm împreună
- deprinzi cunoştinţe şi învăţături ayurvedice, găteşti româneşte.
- afli mai multe despre propria ta tipologie
- îţi înţelegi mai bine propriul organism și propria ființă
- afli noţiuni de alimentaţie sănătoasă, adaptată necesităților individuale,
- afli noțiuni despre diete precum şi principiile după care să le adaptezi perfect organismului tău
- înveţi secretele alcătuirii unui meniu specific tipologiei tale dar şi a celorlalţi din familia ta
- afli cum să îţi compui mesele principale ale zilei, astfel încât organismul tău să nu mai ceară diverse snack-uri între mese.
- înveţi reguli de utilizare a apei precum şi a consumării ei în timpul meselor
- înveţi elemente ayurvedice esenţiale pentru o digestie excelentă
- înţelegi ce acţiuni să eviţi, pentru că îţi pun în pericol sănătatea (Prajnaparadha)
- afli metodele de prevenire a acumulărilor toxice (Ama)
- înveţi mecanismele de producere şi eliminare a toxinelor din corp;
- afli cum sunt intercorelate diferitele părți ale fiinţei tale: fizică, emoţională şi mentală,
- afli despre plantele de leac, cu actiuni nutritive şi vitalizante
- administrezi şi înveţi să utilizezi amestecuri ayurvedice personalizate, din pulberi din plante de leac
- înveţi şi prepari mâncăruri sănătoase şi delicioase;
- gătim împreună, de fiecare dată, întreaga mâncare de pe tot parcursul taberei
- savurezi un meniu vegetarian (vegan+produse apicole+ghee) delicios, precum şi sucuri de legume şi fructe. E posibil totusi sa folosim si miere si uneori ghee.
- participi la seminarii teoretice (aprox 5h/zi) şi practice (workshop-uri, demonstraţii etc) de gătit
Ce ne individualizează
ÎNVĂȚĂTURI MILENARE
ai acces la învățături străvechi, multimilenare, de o valoare inestimabilă, prezentate într-o formă sintetică, coerentă și ușor de asimilat și pus în practică.
TRAINERI CERTIFICAȚI
Învață de la specialiști. Beneficiezi de suportul teoretic si practic a 2 traineri, cu certificare ANC ca și chefi, tehnicieni nutritionisti si traineri. În plus, amândoi sunt Lectori de Ayurveda și speakeri.
EXPERIENȚE TRANSFORMATOARE
Știm că timpul tău este una dintre cele mai prețioase resurse. Tocmai de aceea ți-am pregătit nu doar “o tabără” ci o veritabilă călătorie inițiatică spre tine însuți.
Cum aplicăm
- Îți determini propria constituţie prin teste constituţionale ayurvedice și discuții individuale cu trainerii taberei.
- Îți adaptezi hrana la propria tipologie studiind, gatind si savurand meniurile din tabara
- Înveți teoria prezentată la seminarii (minim 5h/zi)
- Participi la workshopurile și prezentările interactive de gătit, pe diferite teme
- Bucătărești hrana pe care o vom mânca cu toții în tabără, pe echipe etc.
- Practici tehnici de vizualizare ghidată şi meditaţie
sesiuni matinale de asane
meniu vegetarian
Traineri
Ionut COSTIN
Owner rawdia Brașov (restaurant raw&vegan)
Tehnician nutritionist, Chef, Trainer (atestari ANC/CNFPA)
Lector de Ayurveda de 19 ani, specializare in terapii Panchakarma, trainer, chef si tehnician nutritionist (atestate ANC/CNFPA), conferențiar, autor, experiență de peste 20 ani în Yoga (Hatha, Pranayama, Laya, Karma, Raja, Jnana, Kriya etc) și meditație.
Selectionat “Chefi la cutite”, Antena1, sezonul 5..
Activitate de peste 15 ani în mass media (manager / prezentator radio/TV – ProFM, ProTV, BBC Londra etc), master in comunicare și PR.
Aparitii media:
Ștefania COSTIN
Asociat, Raw&vegan Chef @ rawdia Brașov
Tehnician nutritionist & Chef (atestari ANC/CNFPA),
Lector Ayurveda
Experienta de 7 ani de gatit vegetarian/vegan/raw-vegan, cu zeci de workshop-uri de gatit sustinute in tara, cu participari la conferinte si workshop-uri de gatit sustinute de Collin Campbell (autorul cartii Studiul China) si Lean Campbell (autoarea Cartii de bucate Studiul China), Mimi Kirk (autoarea cartii Live raw around the world), Joe Cross (autorul documentarului Fat, sick and nearly dead), institutul Hippocrates.
Vino în tabăra de nutriție ayurvedică și gătit:
- Identifici, descoperi și înțelegi PROPRIA tipologie ayurvedică
- Inveți, de la specialiști în domeniu, CUM să te hrănești în PERFECT acord cu tine.
- Descoperi categoriile de alimente și ce tendințe generează în ființa ta.
- Descoperi cele 5 criterii prin care îti dai seama dacă un aliment te hrănește sau nu.
- Înveți chei ayurvedice fundamentale pentru o digestie optimă.
- Întelegi mai bine modurile în care ființa ta reacționează în diferite situații de viață.
- Te elibereazi eficient de balastul fizic, mental și emoțional.
- Îți regăsești energia debordantă și entuziasmul natural.
- Înțelegi mai profund nevoile și abilitățile unice ale organismului tău.
Au mai ramas
Ziua(e)
:
Oră(e)
:
Minute(e)
:
Secunde(e)
Locatie
sat Magura, Parcul National “Piatra Craiului”,
zona orasului Zarnesti, jud. Brasov
Pretul Taberei
Costul taberei este de tip “all inclusive” si include:
- cazarea 3 zile/2 nopti
- toate mesele de pe tot parcursul taberei (meniu raw & vegan)
- seminariile teoretice
- workshopurile si demonstrațiile practice
- materialele de curs
- condimente și uleiuri,
- uleiuri esentiale etc
870 lei / persoana, loc in camera dubla
990 lei / persoana, camera single
Bine de stiut
Nu sunt incluse in pret:
– transportul la si de la locatie (se realizeaza individual)
Înscrierea este considerate validă doar după achitarea unui avans nerambursabil de 50% din costul total al taberei. Restul sumei se va achita până în momentul inceperii tabărei. Pentru costul inscrierii in tabara se emite factura pe persoana zicica sau juridica.
In cazul in care detineti un voucher sau cod de reducere (-10%) de la partenerii nostri, va rugam sa ne specificati aceasta in momentul inscrierii. Voucherele si codurile de reducere sunt specifice fiecarei campanii de promovare a fiecarei tabere in parte. Pot exista editii in care acestea sa nu fie emise.
Pozele afisate pe aceasta pagina au doar rol de exemplificare si provin din editiile anterioare ale taberelor de nutritie ayurvedica si gatit si a celor de detox ayurvedic. Oricare dintre situatiile exemplificate in poze se poate modifica in oricare dintre taberele organizate ulterior lor si trebuiesc tratate ca atare.
Conditii de rezervare si participare:
Participarea in tabere presupune acceptarea urmatoarelor conditiilor de rezervare si participare:
– Locul este considerat rezervat in momentul achitarii unui avans de minim 50% din pretul taberei.
– Numarul minim de participanti este 10. Holistica si organizatorii taberei isi rezerva dreptul de a amana sau anula organizarea taberei in cazul (putin probabil) al neintrunirii acestui numar minim de participanti. In cazul in care aceasta s-ar produce, sumele achitate vor fi rambursate integral. Holistica si organizatorii taberei nu sunt raspunzatori de orice neplacere creata in urma unei astfel de situatii.
– Tabara de nutritie ayurvedica si gatit “Iubire in bucate” nu reprezinta o metoda medicala sau de tratament si nu va fi abordata ca atare. Scopul ei fiind acela de informare si de a impartasi informatii utile pentru bunastarea individuala.
– Orice participant in tabara se poate retrage in cursul primei zile de tabara si i se ramburseaza 50% din valoarea taberei. Din a 2-a zi de tabara, suma achitata nu se mai returneaza.
– Consumul de alcool, cafea, carne si tutun nu sunt permise in cadrul acestui eveniment.
ATENȚIE! Locurile sunt limitate, ocuparea lor se face în ordinea înscrierii (achitarea avansului).
Oricare dintre taberele ayurvedice organizate de Holistica nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca afectiuni. In cazul existentei unor problem de sanatate va rugam sa va adresati medicului specialist.
Sau telefonic la:
0744 201 401
Recomandat de: