OHSAWA | emoțiile fiecărui început de regim

0
364
Asculta articolul.
Ştii ce e uimitor?
Azi am început al 45-lea regim Ohsawa cu abonaţii noştri. Culmea culmilor este ca, deşi e al-nu-știu-câtă-lea, tot am emoţii şi, da, am avut emoții de fiecare dată.
Pur şi simplu, stau şi mă gândesc cum o să le fie, vor face faţă provocărilor, cine are nevoie de mai multă susţinere etc.
Zici ca sunt „copii mei”:)
 
La tura asta de regim, parcă Dumnezeu a ridicat ştacheta provocărilor şi mai sus.
Demarăm azi regimul cu o listă plină şi mi-aş permite să spun că e o listă plină de Oameni frumoşi.
Cred că n-o să am niciodată suficiente cuvinte ca să îmi exprim admiraţia sinceră faţă de Oamenii ăştia minunaţi, faţă de întreaga luptă pe care o duc cu ei înşişi şi pe care o finalizează cu bine. Cu „excepţional” de fapt.
Tura asta parcurgem regimul împreună cu medici şi asistente medicale, IT-ști, creatoare de modă, owner de beauty salon, judecătoare, pensionari şi antreprenori.
Oameni cu pregătiri, vârste şi preocupări diferite, uniţi de dorinţa de a parcurge cu bine regimul.
 
Pe de altă parte, provocările vin şi de la furnizorii noştri. Situaţia din Ucraina a cam dat este cap şi industria alimentară, hrişca tocmai a sosit din Polonia, fulgi de mei cică nu mai sunt pe piaţă de nu ştiu când pentru că veneau fix din zona de beligeranţe etc.
Uite-aşa ajungi să ţii regimul nu cu 4 grâne ci cu „Luca şi Matei”, vorba bancului.
 
Totuşi, în momentul în care vezi oamenii cum îţi mulţumesc la finalul fiecărui regim, când îţi povestesc prin ce aventuri şi conştientizări au trecut, când observi cât de mult s-au transformat, când primeşti mesaje precum cele de mai jos, e imposibil să nu-ţi dai seama că orice efort ai fi făcut, îţi este răsplătit înmiit, ca esti binecuvantat cu asa o viata şi că nu ţi-ai dori să o răieşti altfel, decât ajutând Oamenii.
 
Chiar, ce te costă să ajuţi pe cineva?
 
Dar să îi zâmbeşti?
___________________________________________
Inscrie-te gratuit in grupul de suport.
 
 
Asculta podcasturile despre regim.
 
Citeste informaţii preţioase legate de regim.
___________________________________________

Acest articol nu are scopul de a diagnostica, trata sau vindeca afectiuni. In cazul existentei unor problem de sanatate te rugam sa te adresezi medicului specialist.

Află mai multe pe pagina noastră de Facebook, urmarește-ne pe Instagram, Twitter și YouTube, înscrie-te la newsletter sau hai în taberele noastre ayurvedice de detox şi de gătit. Poți folosi și chatul din dreapta paginii.

Dacă acest articol ţi-a fost util, poţi să îl trimiţi unui prieten. Fă-i şi lui viața mai frumoasă.

Lasa-mi un coment mai jos cu experiența ta. Mulțumesc!

Toate articolele de pe blog reprezinta pareri personale ale autorilor si nu implica o pozitie oficiala a Holistica.ro.
Fiecare dintre articolele de pe site-ul Holistica.ro au eclusiv un rol de informare si nu au scopul de a diagnostica, trata sau vindeca afectiuni. In cazul existentei unor problem de sanatate va rugam sa va adresati medicului specialist.

 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

+ 19 = 28