10 iulie 2021

Povestea noastră

A fost o dată ca niciodată …

Era vara anului 2016. Ionuț a cunoscut-o pe Ștefania la restaurantul lui (raw & vegan), unde Stefania se pregătea să țină un workshop de gătit, în cadrul VegFest 2016. Niciunul nu bănuia că va urma o poveste de iubire fix „ca-n filme”. Pardon, mai ceva.

De fapt, sloganul cuplului lor este: „împreună facem Rai”

27 dec 2020, Ștefania a spus DA!

Anul trecut, Marele Cadou a venit după Crăciun, mai exact de Sfântul Ștefan – într-un cadru feeric, la munte, într-un complex balnear, Ionuț s-a hotărât să pună „întrebarea schimbătoare de destine” iar răspunsul Stefaniei ne-a adus pe toți la evenimentul de acum.

„Iubiții nu se întâlnesc în vreun loc anume.

Ei se află unul într-altul în fiecare clipă”.

RUMI

Ștefania Bucuria

Ştefania a pornit cu curaj acum 6 ani pe un nou drum: de la carnivoră convinsă la vegetariană, de la economistă la blogger și proprietar de magazin online de produse naturiste, de la proprietar de magazine online la asociat într-un restaurant raw şi vegan, la chef raw şi vegan, la nutriţionist cu o abordare ayurvedica, la lector de Ayurveda în cadrul AMN România, la conferenţiar şi susţinătoare de workshop-uri şi tabere ayurvedice de gătit și detox, marca Holistica, cu participări la cursuri şi conferinţe cu susţinători ai unui stil de viaţă sănătos, cum ar fi Collin Campbell (autorul cărţii Studiul China) şi Lean Campbell (autoarea Cărţii de bucate Studiul China), Mimi Kirk (autoarea cărţii Live raw around the world), Joe Cross (autorul documentarului Făt, sick and nearly dead).
Principiile ayurvedice i-au adus cea mai multă coerenţă în tot acest parcurs şi experienţă practică i-a arătat că aceste principia, de peste 5000 de ani vechime, aplicate correct, dau rezultate extraordinare.
Fiecare fiinţă este unică, iar primul pas spre creştere şi transformare este să facem alegeri în funcţie de această unicitate, iar aste presupune în primul rând să ne cunoaştem.

 

Ionuț Cel Drăguț

Ionuţ e cu Creativitatea şi Pasiunea, în sensul că o viaţă întreagă şi-a urmat pasiunile şi lucrurile în care a crezut. Sloganul “Pasiune sau deloc” îl caracterizează.
În general, îi place foarte mult să se joace şi probabil că de asta a făcut lucruri din domenii care aparent nu au nicio legătură unul cu celălalt: 15 ani de radio, atât ca realizator de programe cât şi ca manager de staţie, participant la “Chefi la cuţite”, e nutriţionist, chef, speaker motivaţional, lector de Ayurveda, autor, creator de imagine, PR-ist, grafician, copywriter, art director şi, mai nou, constructor la “casa Ştefaniei din Săcele”.
Îi place să danseze (tango mai nou), să picteze, să experimenteze reţete noi la restaurant, apreciază Femeia care știe să fie feminină, romantică şi independentă și Bărbatul adevărat, care ştie ce este tandreţea, bunătatea, curajul şi “respectul faţă de femeie”.
Se spune că „atunci când Dumnezeu te ajută, plumbul ţi se face plută”. Pentru el a fost de ajuns s-o întâlnească pe Ştefania.

Strălucim împreună

Date evenimente

Celebrarea iubirii noastre este concepută ca și o însumare a principalelor valori în care credem și a stilului de viață care ne caracterizează:

– hrană curată și sănatoasă – vei savura un delicios meniu vegan, plin de nutrienți, arome și savori,

– plantele de leac – sunt, de altfel, chiar tema întregii nunți.

 Pregătește-te pentru o experiență unică, încântătoare, ieșită din tipare.

.

Cununia civilă

9 iulie | 12.00 | Săcele
Starea Civilă  Săcele. ATENTIE! Conform reglementarilor in vigoare accesul este permis doar pentru 20 persoane! Se va purta masca pe toata durata ceremoniei.

Cununia religioasă

10 iulie | 15.00 | Biserica Sf Nicolae Catedrala din Piața Prundului (Brașov), un „loc al începuturilor” – prima Școală Românească,  primul tipar din Romania etc.

Temperatură

De data asta atât ghiocul cât și „purcelul cu paiul în gură” au ajuns la un consens – va fi soare, căldură, cer senin și voie bună-n suflet. Ne-am asigurat că ai condiții perfecte la nuntă – incinta este condiționată la o temperatură constantă.

Nunta

10 iulie | 16.00 | Lux Divina | Sala PARC
O viitoare familie fericită se sărbătorește cu o nuntă pe cinste. Musai vegană.
Locuri gratuite de parcare disponibile.

ATENTIE! Ne-am mutat din Sala DACIA in Sala PARC! Tot la Lux Divina.

Locații

Cununie religioasă – Biserica Sf Nicolae Piața Prundului 2-3, Brașov.

Nunta – Centru evenimente Lux Divina Strada 13 Decembrie 96, Brașov

 Meniu

Te invităm să savurezi un delicios meniu vegan. Exact, vegan,

Ce înseamnă asta? O experiență culinară nouă, extrem de provocatoare pentru bucătar, bazată pe legume, leguminoase, cereale, nucifere și fructe, fără ingrediente de origine animală.

În plus, dulciurile care compun Candy Bar-ul sunt  fără zahăr alb, coloranți artificiali, conservanti etc. .

Beneficiile unei alimentații vegane sunt multiple datorită conținutului bugat de nutrienți, a lipsei zahărului. Îți garantăm că bucatele preparate nu conțin monoglutamat, coloranți si conservanți chimici, indulcitori artificiali și alte chestiuni dubioase de care să știm.

Întregul meniu vegan și raw-vegan de la nuntă este preparat de către un bucătar cu multiple premii internaționale.

Ne-am asigurat astfel că vei avea parte de o experiență culinară unică, delicioasă și sănătoasă.

În fond, ținem prea mult la tine, ca să-ți oferim o nunta clasică, de genul „pește-sarmale-friptură”

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Confirmă participarea

Vino alături de noi, pe 9 și 10 iulie 2021!

Completează și trimite-ne formularul de mai jos.

Pentru orice detalii, poți suna la 0728825018

Mulțumim!