13-17 iunie | IUBIRE ÎN BUCATE | tabără ayurvedică de gătit | ediția 6

0
7316

RECOMANDAT DE

 Vino în tabara ayurvedica de gatit – IUBIRE IN BUCATE si:

✅ Identifică-ti PROPRIA tipologie și învață să te hrănești în perfect acord cu ea

✅ ÎNȚELEGE-ți mai bine nevoile organismului cât și modurile în care el reacționează în diferite situații

✅ Învață de la specialiști cum să gătești si cum să te hrănești în PERFECT acord cu propria ta tipologie

✅ REGĂSEȘTE-ți energia debordantă și entuziasmul natural.

✅ REGENEREAZĂ-te și bucură-te de contactul cu Natura, alături de alți oameni minunați.

În “Iubire în bucate” – tabăra ayurvedică de gătit, înţelegem procesul complex al hrănirii, cum îl adaptăm propriei noastre structuri, la condițiile de mediu, anotimp, vârstă etc si punem in practica, aplicăm direct, concret, tot ceea ce învățăm, pentru a obține un efect revitalizant și hrănitor cât mai profund.

Înţelegem care sunt tipologiile ayurvedice umane (Dosha), ne identificăm propria tipologie, învățăm să alcătuim un meniu care să fie perfect compatibil cu structura noastră, învâțăm să adaptăm un meniu pentru întreaga familie, cum să dobândim și să menținem o digestive excelentă, cum apar si cum pot fi eliminate toxinele, cum să mănânci correct etc.

Realizăm degustări de seve şi amestecuri ayurvedice de pulberi de plante de leac ce vor accelera procesele de revitalizare si reenergizare a fiintei, savurăm un delicios meniu vegan ayurvedic pe care il gatim fiecare in raport cu tipologia proprie, facem exerciţii fizice şi de respiraţie, vizualizări ghidate şi meditaţii.

În plus, cunoşti oameni minunaţi care simt şi gândesc la fel ca și tine şi petrecem împreună clipe minunate, de neuitat.

CE INVEȚI

  • deprinzi cunoştinţe şi învăţături ayurvedice, găteşti româneşte.
  • afli mai multe despre propria ta tipologie și îţi înţelegi mai bine propriul organism și propria ființă
  • afli noţiuni de alimentaţie sănătoasă, adaptată necesităților individuale,
  • afli noțiuni despre diete precum şi principiile după care să le adaptezi perfect organismului tău
  • înveţi şi prepari mâncăruri sănătoase şi delicioase;
  • realizezi degustări cu seve proaspete din legume şi fructe
  • înveţi elemente de aromoterapie, precum şi cum să utilizezi şi să găteşti cu ajutorul uleiurilor esenţiale (volatile)
  • gătim împreună, de fiecare dată, întreaga mâncare de pe tot parcursul taberei
  • înveţi secretele alcătuirii unui meniu specific tipologiei tale pr
  • ecum şi a celorlalţi din familie
  • afli cum să îţi compui mesele principale ale zilei, astfel încât organismul tău să nu mai ceară diverse snak-uri între mese.
  • înveţi reguli de utilizare a apei precum şi a consumării ei în timpul meselor
  • înveţi elemente ayurvedice esenţiale pentru o digestie excelentă
  • afli noţiuni de combinare înţeleaptă a alimentelor (Samyoga)
  • înţelegi ce acţiuni să eviţi, pentru că îţi pun în pericol sănătatea (Prajnaparadha)
  • afli metodele de prevenire a acumulărilor toxice (Ama)
  • înveţi mecanismele de producere şi eliminare a toxinelor din corp;
  • afli cum sunt intercorelate diferitele părți ale fiinţei tale: fizică, emoţională şi mentală,
  • afli despre plantele nutritive şi vitalizante
  • administrezi şi înveţi să utilizezi amestecuri ayurvedice personalizate din pulberi din plante de leac
  • înveți să eviți extremele și să adaptezi procesul de hrănire la propriile necesități;
  • savurezi un meniu vegan (fără produse de origine animală) delicios, precum şi sucuri de legume şi fructe.
  • participi la seminarii teoretice (aprox 5h/zi) şi practice (workshop-uri, demonstraţii etc) de gătit

BONUS: ne începem fiecare dimineață, cu exerciții ghidate de revitalizare și energizare a întregii ființe, Yoga, Pranayama și meditație.

CUM APLICI CE ÎNVEȚI

  • Îți determini propria constituţie prin teste constituţionale ayurvedice și discuții individuale cu trainerii taberei.
  • Îți adaptezi hrana la propria tipologie:
    • învățând teoria prezentată la seminarii (min 4h/zi)
    • participand la workshopurile și prezentările interactive de gătit, pe diferite teme (“Tehnici A-Z de facut ciocolata raw”, “Cum prepari îngețată raw” etc)
    • bucătărind hrana pe care o vom mânca cu toții în tabără, pe echipe etc.
  • Faci degustări de seve şi amestecuri ayurvedice personalizate de pulberi de plante cu efect vitalizant si reenergizant.
  • Practici exerciţii fizice
  • Practici tehnici de respiraţie, vizualizare ghidată şi meditaţie

LOCATIE

Loc: sat Magura, Parcul National “Piatra Craiului”, zona orasului Zarnesti, jud. Brasov. Acces auto aici

Cazare: cameră cu pat dublu matrimonial, baie în cameră.
Camerele: se ocupă în ordinea înscrierii

TRAINERI

Ionut COSTINIonuţ COSTIN owner și bucătar la rawdia Brașov (restaurant raw&vegan), participant în sezonul 5 la Chefi la Cuțite (Antena1), lector de Ayurveda de peste 14 ani, specializare în terapii Panchakarma, trainer atestat ANC/CNFPA, conferențiar, autor, activitate de peste 15 ani în mass media (manager/prezentator radio/TV – ProFM, ProTV, BBC Londra etc) master în comunicare și PR.

 

Stefania COMSAȘtefania COMȘA blogger culinar vegetarian, cu o experienta de 4 ani de gatit vegetarian/vegan/raw-vegan, bucătar la rawdia Brașov, cu zeci de workshop-uri de gatit sustinute in tara, cu participari la conferinte si workshop-uri de gatit sustinute de Collin Campbell (autorul cartii Studiul China) si Lean Campbell (autoarea Cartii de bucate Studiul China), Mimi Kirk (autoarea cartii Live raw around the world), Joe Cross (autorul documentarului Fat, sick and nearly dead); peste 1 an de bucatareala vegana si raw vegana la restaurant rawdia Brasov

COST

Costul taberei este de tip “all inclusive” si cuprinde:

  • loc in camera dubla cu baie in camera si balcon propriu
  • toate cele 3 mese: meniu raw&vegan, retete ayurvedice adaptate la tipologia ta (gatim toatemesele dedicat pe fiecare tipologie in parte)
  • seminariile teoretice
  • workshopurile si demonstrațiile practice
  • materialele de curs
  • amestecurile ayurvedice personalizate din plante de leac,
  • condimente și uleiuri,
  • uleiuri esentiale etc

Preț tabără:

  • 1600 lei loc în camera dublă
  • 1960 lei cameră single

Participanții din celelalte tabere organizate de Holistica beneficiază de un discount de 20%, in limita locurilor disponibile.

INSCRIERE/DETALII

0744.201.401 | tabere@holistica.ro

Nu sunt incluse in pret:

  • transportul la si de la locatie (se realizeaza individual)

Înscrierea este considerate validă doar după achitarea unui avans nerambursabil de 50% din costul total al taberei. Restul sumei se va achita până în momentul întâlnirii în tabără. Pentru costul inscrierii in tabara se emite factura atat pe firma cat si pe persoana fizica.

Rezerva telefonic la numarul: 0744.201.401 
sau on-line în formularul din finalul/josul acestei pagini.

Conditii de rezervare si participare: Participarea in tabere presupune acceptarea conditiilor de rezervare si participare. – Locul este considerat rezervat in momentul achitarii unui avans de minim 50% din pretul taberei.

– Numarul minim de participanti este 10. Holistica si organizatorii taberei isi rezerva dreptul de a amana sau anula organizarea taberei in cazul (putin probabil) al neintrunirii acestui numar minim. In cazul in care aceasta s-ar produce, sumele achitate vor fi rambursate integral.

– Holistica si organizatorii taberei nu sunt raspunzatori de orice neplacere creata in urma unei astfel de situatii. Realizarea rezervarii implica acceptarea acestor termeni.

– Tabara de gatit nu reprezinta o metoda medicala sau de tratament si nu va fi abordata ca atare. Scopul ei fiind acela de a impartasi informatii utile pentru bunastarea individuala. – Consumul de alcool, cafea, carne si tutun nu sunt permise in cadrul acestui eveniment.

ATENȚIE!Locurile sunt limitate, ocuparea lor se face în ordinea înscrierii (achitarea avansului).

Rezervari online

RECOMANDAT DE

PARTENERI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here